Antwerpen – Bolifrit

Antwerpen – Bolifrit

Bezocht op: 29/12/16

Adres:
Brusselstraat 1, 2018 Antwerpen

Ma – vr: 11u30 – 22u
Zaterdag: gesloten
Zondag: 16u – 22u

Frituur Bolifrit is een zaak op het Antwerpse Zuid die nog maar 3 jaar bestaat. Qua ligging alleszins zeer gemakkelijk te vinden: de Bolifrit bevindt zich recht tegenover het Gerechtsgebouw van Antwerpen. De frituur speelt met enkele menu's (gaande van € 5,90 tot € 8,50) handig in op de studenten van de nabijgelegen KDG-Campus Zuid. Bicky-liefhebbers hebben bij deze officiële Bicky Dealer – een van de weinigen in Antwerpen – de keuze uit 10 verschillende hamburgers. Rejoice, peasants!

Na een correcte wachttijd krijg ik mijn portie frieten met mayonaise en Bicky Burger. Bij de vorige frituren waren de frieten dunner dan gemiddeld, hier opteren ze voor een iets dikkere variant. Qua smaak oké, maar jammer genoeg iets te weinig gebakken. De Bicky Burger is helaas ook een tegenvaller. De schijfjes Bicky-komkommer ontbreken en bovendien is het broodje koud. De bovenkant brokkelt na enkele happen helemaal uit elkaar. Ai, niet wat ik had verwacht.

Was het rampzalig slecht? Neen. Maar ik geloof dat deze frituur beter kan. Het einde van het jaar nadert en misschien is een kleine offday dan niet zo uitzonderlijk. Een score van 14 op 20 lijkt me daarom mild: niet slecht, maar ook geen absolute hoogvlieger dus.

Kleintje: € 2,30 Mayo: € 0,80 Bicky: € 2,90
  = € 6,00  

Pluspunten: vlotte bediening, ligging
Minpunten: tegenvallende Bicky Burger, weinig vegetarische opties

Capaciteit: 11
Betalen met Bancontact: nee
Frituurvet: dierlijk

Frietjes: 3,5/5
Service: 4/5
Keuzemogelijkheid: 3,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 3/5

Totaalscore: 14/20

frietf