Steendorp – Frituur Passe-Vite

Steendorp – Frituur Passe-Vite

Bezocht op: 03/09/17

Bicky en friet met mayonaise

Adres:
Kapelstraat 44, 9140 Steendorp

Ma – di: gesloten
Wo – do: 17u – 22u
Vr – za: 17u – 23u
Zo: 17u – 22u

Voor de 80e recensie trekken we naar Frituur Passe-Vite in Steendorp. Dit Oost-Vlaams dorpje ligt op de linkeroever van de Schelde en is een deelgemeente van het beter bekende Temse. De frituur beschikt achteraan over een eigen parking, maar wij stonden – kiekens dat we zijn – natuurlijk aan de overkant van de straat geparkeerd. We kunnen niet altijd de scherpste messen in de lade zijn.

Op het menu: de populaire frituursnacks, 8 Bicky's, 5 Passe-Vite burgers en 9 stuks van de bakplaat (€ 13,50 met frieten en garnituur). Je kan hier ook een portie fish & chips (€ 4,90) bestellen. Voor de rest van het aanbod verwijzen we je graag door naar de website van de frituur. Als je een glutenallergie hebt moet je dit gewoon even melden, dan bakt men je snacks apart. Ook komen de frieten bij het bakken niet in contact met producten die (sporen van) gluten bevatten.

Het is een redelijk drukke zondagavond, maar na een redelijke wachttijd gaat onze tafelzoemer af. Opvallend is dat bij Passe-Vite de frieten niet in een puntzak of bakje worden geserveerd, maar gewoon op een bord. Een beetje ongewoon, maar de smaak van de frieten lijdt er niet echt onder. Over het algemeen zijn we best tevreden. Als afsluiter vermelden we graag dat deze frituur zeer netjes ingericht is.

Weetjes:

  • 80e recensie op deze website
  • Vorig frituurbezoek in de provincie Oost-Vlaanderen: Frituur Tweety in Eke (13/08/17).
 Kleintje: € 2,10 Mayo: € 1,00 Bicky: € 3,20
  = € 6,30  

Pluspunten: mooi pand, gevarieerd aanbod
Minpunten: geen komkommer tussen de Bicky Burger

Capaciteit: 32 binnen + kinderhoekje, 40 buiten
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: dierlijk vet

Frietjes: 4/5
Service: 4,5/5
Keuzemogelijkheid: 4,5/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4/5

Totaalscore: 17/20

frietf