Wetteren – Frituur ’t Hoekske

Wetteren – Frituur ’t Hoekske

Bezocht op: 14/02/17

Adres:
Koningin Astridlaan 54, 9230 Wetteren

Ma: gesloten
Di – do: 11u – 14u en 17u – 22u
Vr: 11u – 14u en 16u30 – 23u
Za – zo: 11u – 14u en 17u – 22u

Frituur 't Hoekske ligt in Wetteren, een gemeente enkele kilometers ten zuidoosten van Gent. De frituur bevindt zich op de Koningin Astridlaan, pal tussen de brug over de Schelde en het station. Parkeren gaat het gemakkelijkst in een van de zijstraatjes, maar vergeet dan zeker niet je parkeerschijf te leggen. Het is een zeer mooie en zonnige Valentijnsdag, maar helaas moet ik mijn avondeten alleen nuttigen. De ideale sountrack om dit onfortuinlijke tafereel te begeleiden is 'Only The Lonely' van Roy Orbison. Och ja, er zijn talloze ergere dingen in de wereld. Graaiende politici en slechte Bicky Burgers, bijvoorbeeld.

Bij Frituur 't Hoekske kan je naast frituursnacks ook belegde broodjes en koude schotels bestellen. Op de kaart staan ook enkele eigen bereidingen, zoals stoofvlees en vol-au-vent (€ 10,50). Vandaag laat ik de mayonaise even vallen voor wat ze is en kies ik voor een goed bakje stoofvleessaus, de rest blijft hetzelfde. De frietjes zijn wat kleiner van formaat en iets bruiner gebakken dan elders, maar de aardappel smaakt goed door. De stoofvleessaus heeft een goede dikte en is goed afgekruid, al had deze ietsje warmer mogen zijn. En de Bicky Burger? Die is in orde, maar wel van een groter maatje.

Alles bij elkaar heb ik hier goed gegeten. Een paar kleine aandachtspuntjes, maar de score van 17,5 op 20 is zeker verdiend. Wel goed opletten bij het buitengaan: de ingang en de uitgang van het pand zijn 2 aparte deuren.

Kleintje: € 2,10 Stoofvleessaus: € 1,40 Bicky: € 3,10
  = € 6,60  

Pluspunten: vlotte bediening, goede prijs-kwaliteitsverhouding
Minpunten: het handdoekpapier in de wc was op

Capaciteit: 22
Betalen met Bancontact: ja
Frituurvet: plantaardig

Frietjes: 4/5
Service: 5/5
Keuzemogelijkheid: 4/5
Prijs-kwaliteitsverhouding: 4,5/5

Totaalscore: 17,5/20

frietf